Je hebt Veranderkracht nodig


Ieder succesvol verbeterproject, uitgevoerd met of zonder Lean of Six Sigma, impliceert een verandering in uw organisatie. De verandering kan variëren van slimmer werken op de werkvloer tot een nieuwe leiderschapsstijl vanuit de top. En alles daar tussen in.

Veranderkracht gelooft in twee speerpunten die in al haar dienstverlening terugkomen.

1. Veranderingen ontstaan daar waar veranderd wordt.

Veranderingen ontstaan niet in adviesrapporten, zelden in “hei-sessies” en niemand kan gedrag van een ander veranderen. Daarom werkt Veranderkracht met ieder niveau in de organisatie en geeft zij kracht aan de organisatie om zelf de verandering te realiseren.

2. Veranderingen moeten blijven.

Te vaak komen veranderingen snel en ogenschijnlijk succesvol tot stand, maar verdwijnen net zo snel weer. Een verbeterdoelstelling realiseren is één ding, zorgen dat het resultaat blijft op lange termijn is een heel ander verhaal. Veranderkracht wendt haar kracht voornamelijk aan voor het verankeren van de resultaten in uw organisatie. Vanaf de eerste dag van een verbetertraject staat dit centraal, zelfs als de doelstelling nog ver weg lijkt. Dat is onze kracht.


Veranderkracht over Lean


Veranderkracht gelooft dat Lean van meerwaarde is voor iedere organisatie en iedere medewerker. Lean is een bewezen methode. Vele duizenden organisaties over de hele wereld maken er gebruik van. Steeds weer worden met behulp van Lean de kosten verlaagd, de kwaliteit verbeterd en de klanttevredenheid verhoogd.

De toepassing van Lean is echter voor iedere organisatie steeds weer een uitdaging. Veranderkracht gelooft in een op maat toepassing. Voor de ene organisatie is kleinschalig starten met een aantal Lean instrumenten het beste, terwijl een andere organisatie baat heeft bij een transformatie naar een Lean organisatie. Veranderkracht heeft de kennis en ervaring in huis om uw organisatie vanuit verschillende invalshoeken te ondersteunen.

Lean oplossingen


Veranderkracht over Lean Six Sigma


Six Sigma is een methode die vaak samen met Lean wordt toegepast (Lean Six Sigma).Veranderkracht is ervaren (Black Belt) in deze methode.  Wij zien Lean Six Sigma het meest toegepast als een vervolgstap op Lean óf bij specifieke uitdagingen.  Wilt u meer weten over onze visie of dienstverlening hierover dan lichten wij dit graag persoonlijk toe.

Lean Six Sigma oplossingen


Veranderkracht is een netwerkorganisatie


Veranderkracht is een organisatie die werkt in een netwerkstructuur.  Wij stemmen onze organisatie af op de actuele markontwikkelingen. Alle kennis en ervaring op deze site beschreven hebben wij uiteraard nu zelf in huis. Het netwerk heeft de toekomst, de mogelijkheden daarvan zijn oneindig. Veranderkracht mag op dit moment diverse ervaren Lean Consultants en (Master) Black Belts tot haar netwerk rekenen. Wij geloven in de kracht van een netwerk dat gebaseerd is op vertrouwen en bestaat uit professionals die samen kennis maken.Van gedachten wisselen over onze visie? info@veranderkracht.nl


photo